Koninklijk College Zeemanshoop

Nieuwjaarsreceptie VOSMOGA

Nieuwjaarsreceptie VOSMOGA

De vereniging oud-studenten maritiem onderwijs Groot-Amsterdam (VOSMOGA) houdt op zaterdag 13 januari haar nieuwjaarsreceptie in de Backhuyzenzaal op ons kantoor.

Vanaf 16.00 staat de deur voor haar leden open. VOSMOGA is een platform voor alle oud-leerlingen en -studenten van het zeevaart-onderwijs in het gebied van Amsterdam tot IJmuiden. Oud-studenten van de opleidingen  voor stuurman, scheepswerktuigkundige, de opleidingen voor AOT,  vliegtuigoperatie/Avionica, de opleiding voor Hydrografie, de Radio-officieren en tenslotte de Maroffs zijn allen welkom bij de VOSMOGA. De vereniging geeft een blad  uit met de naam   "Navigare" , dit blad komt elk kwartaal bij de leden in de bus.

Ieder jaar organiseert VOSMOGA een aantal bijeenkomsten waar de leden elkaar kunnen treffen in een aangename, meestal maritieme omgeving. Deze altijd gezellige bijeenkomsten, waarbij Oud-leerlingen met en zonder partner, van alle maritieme onderwijs instellingen rondom ‘ Groot’-  Amsterdam elkaar ontmoeten, mag zich verheugen in een grote belangstelling.

Ongetwijfeld is dit ook op de komende nieuwjaarsreceptie het geval en zullen er weer oude vriendschappen opgehaald en veel sterke verhalen uitgewisseld worden.