Koninklijk College Zeemanshoop

(Ex-) kapiteins en stuurlieden gezocht

(Ex-) kapiteins en stuurlieden gezocht

In het verleden of zopas voer u als kapitein of stuurman op zee. U beschikt(e) over de juiste diploma’s, het leven als zeevarende beviel u en toch ging u, om wat voor reden dan ook, aan de wal. Soms verlangt u terug naar de wijde zee, de kameraadschap aan boord en het bezoeken van vreemde havens. U zou best nog wel eens een reisje willen maken. Die mogelijkheid bestaat! Ook als uw papieren al lang verlopen zijn. Zijn ze nog geldig, des te beter. Het zeilend zeeschip Eendracht is namelijk op zoek naar u!

Dagtochten, meerdaagse reizen en zelfs oceaanoversteken behoren tot de mogelijkheden, ook als u geen zeilervaring hebt. Belangrijk is dat u zelfstandig kunt wachtlopen. De stichting Eendracht zorgt ervoor dat uw kennis weer op peil wordt gebracht door het volgen van cursussen etc. De bemanning bestaat voornamelijk uit vrijwilligers die ervoor zorgen dat het schip letterlijk reilt en zeilt. En het doel blijft nog steeds jongeren te enthousiasmeren voor een loopbaan op zee.

Ga voor alle informatie naar de website van de Eendracht . Binnen ons College is onze vice-voorzitter Cornelius den Rooijen graag bereid om al uw vragen te beantwoorden.

eendracht_1_450pxl.jpg