Koninklijk College Zeemanshoop

15 juni 2017 jaarlijkse Vaartocht College Zeemanshoop

15 juni 2017 jaarlijkse Vaartocht College Zeemanshoop

Na een aantal jaren in en rondom het Amsterdamse onze vaartocht te hebben gehouden, heeft – op veler verzoek – het bestuur besloten dit jaar vanuit Rotterdam te vertrekken. Op donderdag 15 juni ligt het M.S. Smaragd voor u klaar in de Rijnhaven, achter het Wilhelmina plein.

Het M.S. Smaragd is een fraai en luxe schip, waarbij vooral de grote panorama ramen opvallen waardoor u zowel aan stuur- als aan bakboord een ruim uitzicht heeft. Er staat een bijzonder interessante driehoeks-reis op het programma!

Vanaf de Rijnhaven varen we de Nieuwe Maas op richting zee, gaan bij de Vondelingenplaat bakboord uit de Oude Maas op tot Dordrecht om dan opnieuw bakboord uit te gaan naar de Noord. Via deze rivierarm bereiken wij weer de Nieuwe Maas waarna we weer afmeren in de Rijnhaven. Om 11.00 is het ‘Voor en achter’ en de aankomsttijd is plm. 16.30.

Deelname aan deze unieke tocht door het hart van maritiem Nederland, staat open voor leden, introducés en belangstellenden. De prijs is slechts € 35,- p/p inclusief koffie/thee met appeltaart, een uitgebreid lunchbuffet en drie consumptiemunten met bittergarnituur.

U kunt zich aanmelden bij de administratrice, Joyce Goede, via e-mail: info@zeemanshoop.nl of telefonisch tijdens kantooruren op dinsdag-woensdag-donderdag van 10:00 tot 14:00 uur, tel: 020-6253515.

Uw opgave is definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag op de ING bankrekening: NL 49 INGB 0000 5893 83 t.n.v. Koninklijk College Zeemanshoop onder vermelding: Vaartocht 2017.